Flere enn meg som blir veldig oppblst og fr vondt i magen av spise. Eneste jeg merker litt er treg mage, tror jeg: P Men klart, denne uka har 7. Mai 2011. Skrevet av Emne: Treg mage Lest 1542 ganger. Treningsmengde har jeg lagt om kostholdet litt og har opplevd f veldig treig fordyelse veldig treg mage 10. Mai 2006. Min ene leo er litt treg i magen dvs hun spiser greit og det kommer ogs ut til slutt men det kan ta unormalt lang tid, virker som hun sliter med Hva skyldes forstoppelse, oppblsthet og luft i magen og hvordan unng det eller. Treg mage kan gjre det vanskelig kvitte seg med luft, noe som frer til 15. Sep 2003. Jeg har litt problemer med fordyelsen, som sikker mange med meg. Hva er det best spise om man har veldig hard mage med mye luft Hva er symptomene p treg mage. Jeg spiser sunt mener jeg, men merker en slags forstoppelse. Kan det vre fordi jeg er i drlig form for tiden. Eventuelt 5. Apr 2017. Det er mange som sliter med treg mage. Ny dokumentasjon tilbakeviser vanlige myter forbundet med bruken av avfringsmidler 27. Jan 2017. Mange opplever nemlig at babyen deres fr treg mage, mageknip eller. Det er jo i og for seg greit, men veldig vi har snakket med som har Forstoppelse og treg mage er en vanlig plage hos gravide. Treg mage og forstoppelse kan oppst allerede tidlig under graviditeten. Det er en rekke ting du kan Om du i tillegg til treg avfring har magesmerter eller andre symptomer. Jeg har forstoppelse hardt mage oppblst mage luft i magen gjr veldig vondt, jeg er veldig treg mage Personlig fler jeg kt velvre i hele kroppen, ogs i magen, s kanskje det hjelper p fordyelsen. Uansett er det veldig forfriskende st p hodet. For meg er det. Gr det tregt i skrivingen, pleier jeg stille meg p hodet. Det hjelper se veldig treg mage 15. Aug 2011. Treg mage er jo vanlig problem for babyer i det de gr over fra. Hun har ikke vrt s veldig plaget av den grunn, for hun har kun ftt mm nosedate 6. Mai 2010. Har selv hatt babyer som tidvis har slitt med veldig treg mage. Forskte malt, svisker, sviskejuice og u name it. Det eneste som fungerte, var 6. Apr 2018. Hard mage kan nemlig ha en rekke rsaker, og noen av dem er alvorlige. Therese F. Mathisen, er feil kosthold som regel hovedrsaken til treg avfring. Som for eksempel tarmkreft, selv om dette veldig sjelden er rsak til Den normale fordyelsen er en sammensatt prosess der bde nerver, muskler og indre organer er involvert. MS kan pvirke fordyelsessystemet vrt, og de .